*/*
Vyrovnaná duše mě potkala,
byl jsem uhranutý
Jsem si jistý, že na mě čekala,
nevěřím v náhody
Promluvila,
v každém slově byla pravda
Nesoudila,
zmizela všechna má křivda
Pozoruji tuto změnu,
úsměv se dere na tvář
Bezpečí jsem změnil v pěnu,
padl poslední otrokář
Přečteno 292x
Tipy 7
Poslední tipující: al-pacino, 6thSun, Mbonita, divoska_jaja, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)