Revoluce plyšových zvířátek
Na ulici z umělého mechu,
válí se cáry vaty.
Mrtvá plyšová těla leží zde v prachu,
místo očí trčí z hlavy dráty.
Kmen plyšových medvídků,
porazil zde ostatní vycpaná těla.
Zbavili se nepříjemných závazků,
které jejich vláda měla.
Absolutistickou mocí vládnou,
plyšová koťata utíkají.
Kuli zradu doufali, že medvědi padnou,
vždyť už se tou mocí zalikají.
Revoluce plyšových zvířat,
tolik vaty prolito.
Bez uspěchu vidím je v ulicích zmírat,
myslíte, že to stálo za to?
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Maro Deives
Komentáře (0)