u lesa
Anotace: tam to vzniklo hodně dávno
Jak ryba ve tmě
jak barva ohně
jak pavouk v okně
jak v trávě jehně
jak vidle v seně
jak pusa ženě
jak klíště v ráně
jak pohled laně
když píská káně
nákup mámě
jeho sémě
čekáš až vyrosteš a udeříš
a pak zas jemně
ležíš v seně
píšeš básně
Přečteno 338x
Tipy 9
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, Tanzania, floreciente, zenge, Quigleika, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)