MÁ SÉRA III
Anotace: ...první výplod ze čtyř je můj kom někomu.
Sbírka:
MÁ SÉRA
***
Píšeš dobře
dědku starý
je to proto
že jsi zralý
až ti mladí dozrají
budou psáti
tak jak my
Jenom budou
místo psáti
používati chatovati
Blázni staří
**************************
Neříkej živote
co můžu a smím
já za to nemůžu
že někdy sním
O snech
**************************
Půlnoc odbila ranou
celá
hlava se mi rozletěla
napadrť
je nový den a ráno
není to sen
je to tak
milá dámo
hodiny tikají
každičkou vteřinu
pokládám spánek
v neklidnou hladinu
nesesmilníš
udělej kravinu
usni
pták nemá už hlad
ač krmítko
nachce jít spát
**************************
Jsem blázen
koleny padnu
až na zem
modlit se nebudu
Panebože...nééé
***
Přečteno 411x
Tipy 54
Poslední tipující: jitka.svobodova, PIPSQUEAK, Spadlá z nebe, NikitaNikaT., Íá, Agniezka, 5thelement, Holis, Nút, poustevník Jirka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)