Anotace: Odpověď na jednu hladivou I am with my fiancée.
Sbírka: Podoby lásky
No!? Tak ano.. Topoly a snoubenky mě napadly u Bystřice.Polopotok,polořeka.. A jen kvůli tomu, že jsi mě pěkně sjela za mé názvy v anglině.. :) Úplně jsem ztuhnul v té ledové vodě.. Úplně stejně jako ta douška o češtině.. Ale teď snad máme více jasno.. Mimo jiné, hezky psáno.. :) A ty šestej! Těším se na tebe!
27.05.2009 18:06:00 | Sleepwalker
hmmm..mě se vážně líbí..je hravá, něžná...i forma a obraty...no holka...za ST
27.05.2009 12:16:00 | Lady Carmila