Ještě něco...díky za TIP,zúročeno na dva:-)
Krásná jitra,kouzelníku...:-)
06.06.2009 17:38:00 | zvířenka
Nelze uchopit,nelze vlastnit...nelze to v pěsti mít...Jen kolem tančit,proplouvat,pažemi kolem brány rozprostřít klid...a brány se samy otevírají..vstříc spáčům,co nepotřebují si prsty nechat popálit...
27.05.2009 14:49:00 | zvířenka