Psaníčko
Psaníčko
ráno na poště odešlu
jako ostatně každý den
prázdnou obálku
s tvojí adresou
celé odpoledne strávím psaním
milostných dopisů
perem bez inkoustu
nakonec místo známky
nalepím na štítek
malého anděla
kterého jsem našel v novinách
a potom ostatně
jako vždycky
prostojím celý den na nádraží
čekáním na tvoji odpověď
večer na procházce
spočítám červánky
a budu doufat, že
tvoje vůně zůstane po ránu
alespoň v polštáři
Přečteno 304x
Tipy 17
Poslední tipující: Hanzi, WAYWARD, hanele m., Roger, Actafool, Vlk v rouše, Juraj Hrom, Jana M., Woski, Zefi, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)