je to už len na tebe
dnes z boľavím srdcom budem hviezdam o láske spievať,
mesiacu svoj prídeh o nešťastnej story napíšem,
jazero pohľadom pozdravím,len z ľahka bude sa na mňa dívať,
že som navždy tvoja aj srdcom podpíšem..
a snáď už čoskoro anjeli v nebi strhnú mi kríž,
ten kríž čo nosím na sebe,
a v tebe láska snáď opeť nájdem tajnú skrýš..
či to pre mňa urobíš
a či moje slová pochopíš,
je už len na tebe..
Přečteno 239x
Tipy 8
Poslední tipující: labutí.holka, fab four, Radek.oslov.Šafárik, Juraj Hrom
Komentáře (1)
Komentujících (1)