__________
Anotace: Měla jsem naléhavou potřebu tohle napsat a dát to sem :D
V té pauze
barev libových
Někdy přijde nouze
chvílí klidových
Na sklonku vzteku
co tě odzbrojí
ve zlomku strachu
co krev vypíjí
Věřím v lidskou prostotu
stejně jako okázalost
Máte jednu jistotu!
lidem druhým dávat radost..
Já posílám vám naději
do pláčícího hnízda
I vzpomeňte si později
že je tu vaše hvězda
Snad z nebesa mi našeptaly
ať vám tohle vzkáži
Strach a nesvár lidstvo máš-li
všechno se tu váží
Všechno co se vyměří
starosti i kus štěstí
"Panbů" ten si láteří
všechno se ti vrátí!!
Já posílám vám naději
snad z nebes
co já vím..
Přečteno 277x
Tipy 12
Poslední tipující: jedam, Kapka, bejbyyyy, nejsembásník, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Holmy, Juraj Hrom
Komentáře (3)
Komentujících (3)