Jestli chceš..
Chtěl jsi to slyšet
Tak ti to teda řeknu
Zakřičím do ucha
Nebo jen tiše kleknu ..
Nesmím tě číst
Nesmím ti psát
Nechci tě slyšet
Nesmím si přát
Táhnou mě k zemi
ohnutá záda
tupouna bez citu
kamaráda
Strašně to bolí
Mít rád..
Jestli chceš
Nemusíš si ji brát..
***C.
Přečteno 394x
Tipy 59
Poslední tipující: Holis, Pevya, Šerpík 1, enigman, labuť, Lady L, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, NikitaNikaT., Bíša, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)