Kdo se ptá víc ví
„Kdo se ptá víc ví“
tvrdí staré přísloví,
však já se ptám, ale
jsme stále hloupý.
Místo Skrblíkových dolarů
otazníky v očích mám,
už mi prosím odpověz,
neb zbláznit se nehodlám.
Zbláznit se nehodlám, však
sem tam mám ty stavy,
kdy jak blázen skáču z postele
a křičím „jsem pták mami“.
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: bejbyyyy, Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)