Gilmorova děvčata
Anotace: Naše role =) ...
Gilmorova děvčata
Jedna mladá, krásná
vnady v něžných líčkách skrývá
Druhá starší, mamča milá
moudrá slova mívá.
Někdy jako v seriálu
v televizní velké šou
máma, dcera na jevišti
všechno sviští
spolu dílko rozšoupnou !!
Někdy snad jen otazníky
kdy a proč jsme takové
Neptejte se jsou i mýlky
: rády buchty makové :
V seriálu Gilmorových
děvčata jsou prima tým
dostala jsem tuhle roli
s dcerou hráti smím.
Přečteno 330x
Tipy 16
Poslední tipující: fab four, Bíša, NikitaNikaT., poustevník Jirka, kikis, Kars, Juraj Hrom, Psavec, Tacca, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)