...já spíš fandím argumentům slovním...horší je když chybí...pak se hodí i vejce, že...nebo se noha podrazí...každý prostě dělá co umí a na co má...
28.05.2009 16:41:00 | Mario de Janiero
Já jsem s naší politické reprezentace delší dobu smutný a ta ostuda pří našem předsednictví...
Ani se nedivím, že se to lidem začíná nelíbit a dávají to najevo.
Kdo mlčí nic nechce …
Ať je báseň pro či proti já jsem pro vejce….o)
28.05.2009 10:29:00 | kouzelníček
Právě, člověk nemusí se vším souhlasit atd., ale některý věci už jsou moc...
27.05.2009 20:26:00 | malý lachtánek