Neboj se
Anotace: Ničeho se nesmíš bát
Neboj se ohně,
vždy když hoří.
Neboj se zimi,
když je venku mráz.
Neboj se lásky,
když se do tebe ponoří.
Neboj se lidí,
když uslyšíš jejich hlas.
Neboj se tmy,
vždy když se setmí.
Neboj se polibku,
když je jen letmý.
Neboj se strachu,
i když je velký.
Neboj se a hned nechytej lelky.
Přečteno 403x
Tipy 5
Poslední tipující: MalaIzis, divoska_jaja, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)