Bez viny doznána
Prší mi na duši,
smývá ji déšť,
hrudí mi proprší,
vědomím též.
Možná mě smyje,
odplaví do moře,
rozum můj bije
do vody ponořen.
Topím se, plavu,
sluncem poznána,
pod vodou hlavu,
bez viny doznána,
prším.
Přečteno 287x
Tipy 12
Poslední tipující: Stoneman, Nergal, Psavec, jedam
Komentáře (2)
Komentujících (2)