Ohňostrojová
Poklidná večerní hladina
neonové odlesky pod nebem
šepot v náručí korun stromů
nikdo nemířící domů
jen bušící srdce na poplach
láskyplných objetí
a čekání měnící se v naději
že blyštící se pohledy
osmělí
hodina hodinu proklíná
krajina kolem usíná
tichoucí šál
tanec netopýrů
a v hladině pár
vlnících se španělských
tanečnic do rytmu
přihlížejících davů
blesky barevné duhy
ve vlasech překrásné stuhy
a v zrcadle poznání
jež se k nám uklání
buřící blyštivá krása
sírové vůně v odlesku
prošlapené cesty
nebe mezi městy
a hvězdné pohledy z krajin
neznámých
do chvíle zapomnění
bez postesků
unáší mne cestování
při potlesku
nezeměmi
Přečteno 295x
Tipy 19
Poslední tipující: Bíša, strašidýlko-střapatý, její alter ego, Mbonita, Psavec, René Vulkán, al-pacino, Květka Š., Kapka, bejbyyyy, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)