Anotace: Více o 1. čeákovické muzejní noci na adrese http://www.celakovice-mesto.cz.vip.globe.cz/cs/prave-menu/kulturni-kalendar/
Omlouvám se všem, co se chtěli podívat na uvedené stránky. Městský úřad patrně zjistil, že se objevilo mnoho zájemců o shlédnutí, tak stáhnul informaci o čelákovické noci hned po 6. červnu, s odůvodněním, že se jedná o starou informaci. Pokud budete mít požadavky na úplné informace, obracejte se na mne či na www.celakovice-mesto.cz Děkuji za pochopení, město mé aktivity blokuje.
10.06.2009 01:00:00 | Zasr. romantik
Máte štěstí (?), že máte práci, při které si to můžete dovolit. Mně by to neprošlo.
28.05.2009 14:25:00 | Jana M.
že bych nahlásila dovolenou a místo Karse vzala hladítko a fanku do ruky? Hladit by mi šlo, to prý umím :-)
28.05.2009 07:30:00 | nejsembásník