Na lovu v pochmurné době!
Na lovu v pochmurné době!
Láska je lovcem, člověk je laní
a laň se lovci neubrání!
Snadno se poddá kořist zlobě!
Rudá stéká do kapradí,
život z rány uniká.
Stále hledáš viníka,
to, že to byla láska - to ti nikdo nevyzradí.
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: Meriel, al-pacino, Kapka
Komentáře (0)