Anotace: ...miniaturka... Posílám lásku k vám do všech koutů světa.
Jak trefné... kéž doletí k lidem, co by si měli mnohé uvědomit a přestali už být tak zlí, podlí, zákeřní, nepřející, vyděrační, vyhrožující... chjo.
28.05.2009 13:21:00 | NikitaNikaT.