Ach sladká Francie
Anotace: těm, kteří milují Francii a její kouzelnou atmosféru
snad jednou jak obláček
pustím se do putování
a pak spadnu si v obdivu na zem
omyji kouzelný v Paříži den
políbím Slunce a vykouzlíme spolu duhu
pro krásnou Carmen a bude jí to k duhu
vítr mě vynese jak opar zas do nebe
a já budu pršet zas v Čechách pro Tebe
Přečteno 365x
Tipy 25
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Házté, al-pacino, Sleepwalker, NikitaNikaT., Veselý Drak, Churry, Meriel, floreciente, stravla, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)