Vzpomínková
Zdobím se stříbrem,
do boltců ušních
girlandy zirkonů,
vodopád něhy,
na šíji
znamení zvířetníku.
Psáno je
ve starém zákoníku,
pohladit umí.
V ohrožení
zabíjí.
Zdobím se stříbrem,
rozechvělá.
Mezitím slunce
zkoupalo se v Olši.
Zdobím si stříbrem
každý kousek těla,
zezlátlý sluncem
v plné síle,
zdobím
a cítím se provinile.
Až přijde chvíle,
kdy ve světle svíce
uslyším
Tak moc Ti to sluší,
dokonalá,
rozzářená ...
jen já už vím
a Ty snad možná tušíš,
že pro Tebe
mám mrtvou duši ...
Přečteno 303x
Tipy 35
Poslední tipující: vodnař, střelkyně1, Bíša, NikitaNikaT., Churry, chroust17, jedam, poustevník Jirka, Mbonita, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)