Jako ve filmu
Proč vše neini tak jednoduché jako ve filmu,
kde jednoduše vymažete španou scénu?
Rozhodnutí měníte podle svého uvážení,
kde klidně všechno vrátíte do původního znění,
kde vše stiskem knoflíku natočíte znovu,
Kde nebojím se co asi zas dneska poseru.
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: DNA
Komentáře (1)
Komentujících (1)