Výkvět

Výkvět

Anotace: věnuji expertům...výkvětům:-D

Výkvět naší
domácnosti
***
ostré trní
nádherné listy
***
nosí s sebou
korunu z levandulí
***
voní po šípku
**
kroutí údy
kapradím rukou
a větvemi nohou
**
z kůží třešní
plive pecky
**
odráží se od
země jako by
chodil ve snách
*
má náladu
proměnlivou
jako počasí
*
nad dotazy
mlčí jako zařezaný
*
odpovídá rychlostí
rostoucího zájmu
*
vzkvétá rok co rok
uvadá za dlouhá léta
*
PROSTĚ VÝKVĚT
Autor Tomáš Přidal, 28.05.2009
Přečteno 222x
Tipy 2
Poslední tipující: PoeziGirl, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí