Básníkovy výmysly
Čerň zasmušilé
nálady v koutcích
očí, z kterých
stéká saze
***
já, znásilňující
tvého ďábla
zabít jej
co nejsnáze
***
dům s komínem
nakřivo
jedním průchodem navíc
muž, který se ponižuje,
onanuje a říká si panic
***
milující vrah
rodinu sceluje
co s těmi těly,
které skládá dohromady
kriminalistů sděluje
**
to snad holé nesmysly
*
básníkovy výmysly
Přečteno 286x
Tipy 7
Poslední tipující: Markéta G., Barpob, Isquieasuus, Radek.oslov.Šafárik, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)