Přání jako dřív...
Anotace: jen dřív jsem ho měl komu poslat, takhle svá přání můžu foukat do větru. Třeba k Tobě najde cestu a doletí
Přeji Ti krásné ráno, lásko,
Chybíš mi každou vteřinu.
Být tak teď s Tebou, vklouzl
bych k Tobě pod peřinu
a pomiloval Tě něžně,
tak jako poprvé či naposled.
Přeji Ti krásný víkend lásko.
Chtěl bych zas na svém rtu cítit Tvůj ret.
29.5.2009
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, maliska, Lea Aura, al-pacino
Komentáře (0)