Anotace: ...hledá metafory, kdo je tu najít chce...nehledá ten, kdo hledí realisticky...kdo mě zná, myslí si o pravdivosti své...
Sbírka: Inkoust mé duše /výběr/
Je to smutné rozloučení, jako kdyby zemřela část našeho já. Jako kdyby odešla na druhý břeh a my víme, že už se nikdy nevrátí. Je to ta ztráta naděje, kterou bychom chtěli vzít zpět, ale už to nejde a my musíme jít dál.
31.05.2009 18:37:00 | come-past