Zbytková zlost
Anotace: ...z té se těžce střízliví...
Nech si pro sebe tvý pocity
mám řáckej problém a to jsi ty
nejsem vlastně hodnej
a už vůbec ne ten nej
zas na mě sedá punková nálada
odmítám před tebou hrbit záda!
Seru na tvoje vlezlý elfí jména
cokoliv s ëa vprostřed zejména!
Mám chuť si vybít svoji zlost
přebíháš mnou zapálený most
vstaň a nadechni se popela
jsem Kmotr a ty můj Coppola.
Přečteno 376x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, sophia92, Gemyni
Komentáře (3)
Komentujících (3)