stinová
Anotace: to ticho se na mně dívá......
Na stěně se něco houpá
měsíc v odlesku se koupá
má pořád ten svůj klid
a nemuže si ho vzít
nemůže ho polapit
ve svém prazdném vězení
všechny smutky rozkrájí
je to jak k zbláznění
v tom tichu kde se poznají
i smutky z radosti
vteřiny z lhostejnosti
jsou tu možnosti
na stěně se něco houpá.....
Přečteno 265x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, WAYWARD, Tanzania, Juraj Hrom, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, nejsembásník
Komentáře (2)
Komentujících (2)