Bezecit
Po rtech kapka krve stéká.
Milý někde v dáli čeká.
Černé oči chlad svůj hlásí.
Sémě zloby v srdci zasil.
Bílé paže prázdno hladí.
Noční bouřka hrdlo ladí.
Vlasy pramen vodopádů.
V náruči pár kamarádů.
Srdce zchladne ve vteřině.
Láska skončí na mizině.
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
Komentáře (1)
Komentujících (1)