Pokoření
Anotace: Báseň mé maminky, které se sem nechce přihlásit :D
Kdo má černé srdce
A přes hlavu mlhový háv
Tomu neříká se lehce
Že je jako páv
A když udeří mě do duše
Tvůj pyšný šíp
Moje srdce kluše
A nemá nikdy klid
Já vím, že jsem pro tebe
Jenom malá tečka
Tak v očích mě zazebe
Ale bez slz přečkám
Přečteno 313x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Psavec, WAYWARD, Juraj Hrom, danaska
Komentáře (3)
Komentujících (3)