o životě?
Anotace: Zmařené iluze nás všech...
Iluze o životě
v krémových barvách
/a pistolí v záloze/
doušek vody
smíchat s vodkou
hořká příchuť beznaděje
možná i snít...
mít křídla
a letět pryč
povolit uzdu fantazie
s cigaretou kreslit svět
milovat a přitom nenávidět
co vlastně?
...
Doušek snů
smíchat s prázdnem
zmařené iluze
nás všech...
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Sukuba, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)