Pátrám a nenalézám....
Anotace: Když člověk hledá a nenalézá,co si z celého srdce přeje....
Jsi dávka emocí
a já cejtim,
tu spoustu nemocí
avšak je zřim....
Pátrám po bohu
-nalézt nemohu-
pátrám po sobě
-nenalézám v jedné osobě-
po tobě pátrám
-a zapomínám-
Ty si ani nevšimneš
jdeš dál,
až pak si povšimneš,
že jsi byl KRÁL....
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Dilla
Komentáře (2)
Komentujících (2)