Van Gogh

Van Gogh

Anotace: ...

Včera jsem viděla
žánrový obrázek
sekáče pod bouří
jak z Van Goghových vizí.
I když jsem nechtěla
až příliš otázek,
z hlavy mi kouří
od neuronových kolizí...

Včera jsem poznala
chodící prokletí
jen se mě otřelo
a šlo hledat jiné blázny.
Já jsem se přiznala,
že už nepoletím
i kdyby hořelo,
slova v hlavě jsou prázdný...

Takže sorry, mes dames et messieurs,
dokud jsem tady, dokud se žije,
chci si zachovat zdravý rozum,
a proto zde nenajdeš ni kouska poezie...

...
Autor voedor, 29.05.2009
Přečteno 263x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Bíša, Elisha, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je tam víc než poezie.

29.05.2009 20:03:00 | Elisha

miluju Van Gogha...byl to géniální blázen..:-)
a tvůj text je prostě výborný..
ST

29.05.2009 19:01:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí