Anděl z obrazu
Anotace: o anděli z obrazu
Na obraze anděl je.
Kolem něj jsou mraky,
jak sněhové závěje.
A na mraku loutna hraje.
A rozechvěné okraje...
...se chvějí.
Co si asi vyprávějí?
O smutku toho anděla?
O tom jak dýka zrezavělá
do jeho těla zajela?
Těžko říct,jestli ten anděl umírá.
I když pomalu oči zavírá.
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: MalaIzis, Kapka, Elisha
Komentáře (3)
Komentujících (3)