Věta za větou
Anotace: /zase jeden hloupý sen/
Věta za větou
co s touhle planetou
co když se spletou
se střelou zbloudilou
vím že tu někde jsou
kam jen lidi, lidi jdou?
se svou samotou
vím že tu někde jsou
a věta za větou
pořád jdou
pořád jdou
jen ještě tu jsou
se sebou zůstanou
VĚTA ZA VĚTOU....
Přečteno 331x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, NikitaNikaT., Psavec, Zpátky, Lady L, divoska_jaja, Mbonita, BARBYE, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)