Splněna davka citu
Anotace: tohle není snová,ale kdo ví...
Splněná dávka citu, bez křiku
dlouhá chvile z okamžiku,
který hledá probuzení,
co je jako mámení
z červeneho kapesniku,
steká stoka černých slz
a na chodniků
zůstává,
ne, není to v beznaději,
děj se co děj,
krásné blues
probudí tu malou naději,
ale to nevadí,
ale to nevadí,
jen nevahej,
každý dává své davky citu
ale to nevadí
ale to nevadí
lidi si s tím poradí
poradí
lidi ví
Přečteno 299x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ziriant, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., Psavec, Zpátky, Květka Š., Lady L, kikis, divoska_jaja, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)