Múza
Anotace: pro všechny básníky
Za okny seděla
nikde Ji nechtěli
Tak řekla Sbohem a
frnk mezi anděly
v mracích se ztratila
Kde lítá Kdopak ví
(Možná že čeká až
někdo Ji polapí)
Štětce a Pera ať
neleží ladem
Kdo píše Básně ať
nezemře hladem
!!!
Přečteno 264x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, thomasss, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, BARBYE, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)