Otec
Zplodil mne a miloval
přál si mne a sliboval
lásku mně i rodině
v každé zlé i dobré hodině
krásné dětství měla jsem
pravda,choval mě a pečoval
jesti zdravá a šťastná jsem
motlitbu nade mnou říkával
a najednou...??
zavřela oči a zamžourala
slza z oka jí skanula
jen smutek a díra zůstaly po otci
jeho srdce je sice plno radosti
ale jinde..u jiné rodin
opustil nás během hodiny.
....ale přece ho mám pořát ráda..né jako otce,ale...přece jen :-)
Komentáře (1)
Komentujících (1)