Naposledy
Jedno z kalných rán,
já naposledy
bránu otvírám,
a tají ledy,
věř, že nečekám,
že půjdeš středem,
jen tak odejít,
vím, nedovedem.
Neumíme žít,
jen v osamění,
každý cestou jít,
bez lásky chvění.
Na hodinách čas
posunu zpátky,
chvěje se mi hlas
a krok mám vratký.
Stojíš za branou,
jen rukou mávneš,
strunu ztrhanou
už nenatáhneš.
Dozněl lyry hlas,
vypršel náš čas ...
Přečteno 336x
Tipy 43
Poslední tipující: Manon.H, Milásek, střelkyně1, Triffid Kolbe, nejsembásník, Lea Aura, jedam, Kapka, Mbonita, poustevník Jirka, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)