Pavouček
Anotace: dobrodružství v pavučince...
Zůstala mi vůně po Tobě
zůstala v různé podobě..
V jedné jak pavouček
splétáš mě v sítě
v druhé mě hýčkáš..
šeptáš SNÍM TĚ
Usínám v pavučinkách
propletena mou touhou
Vem si mě pavoučku...
není to na dobu dlouhou.
Hodiny tikají
odbíjí čas
paprsek svítání probudil nás.
V koutečku za skříní
pavučinka se chvěje
s obětí pavoučka něco se děje.
Na nitkách kapičky
jak korálky se třpytí
sluneční paprsek
propletl jejich bytí.
Zůstala mi jen vůně po Tobě
zůstala v různé podobě.
V jedné jak pavouček
splétáš mě v sítě
v druhé mě hýčkáš..
šeptáš SNÍM TĚ!
Přečteno 272x
Tipy 34
Poslední tipující: fab four, batůžek na motorku, jedam, Romana Šamanka Ladyloba, 11prdelka, Radek.oslov.Šafárik, toužím.jít.dál, Milbau, NikitaNikaT., Mbonita, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)