Asi sem k tomu měla jen dopsat že sem se s ní časem spřátelila...ale v tý době kdy sme se nesnášeli šlo o mého tehdejšího kluka, kterého chtěla...ale časem vše vyhaslo. Je to moc stará básnička a nechci tím naštvat, ani urazit:o)
30.10.2005 01:32:00 | Gamy
Nevím, co ti udělala. Ale ji obviňuješ, že pomlouvá, ale co ty? Nejsou snad tohle taky pomluvy? Třeba není tak špatná, je spousta lidí, kteří takovým chováním schovávají svou nejistotu. Neodsuzuj ji hned
29.10.2005 17:25:00 | Sammaela
Wow...Tak to vypadá, že tady někdo někoho pořádně naštval. Mám podobnou "kamarádku". Bohužel, jsou i tací mezi námi,co nevědí, kam jsou zváni.... Třeba chce jen zapadnout, zkuste pomoct, v hloubi duše...
29.10.2005 16:06:00 | ZaM