Dívej se
Anotace: /ale pořádně,když někdo odchází.../
Dívej se pořádně do tvaři smrti,
pochopíš svou malou naději,
která se ti vrátí,
na to ale příjdeš později,
nechci slyšet žádné řeči,
že žiješ v křeči,
nevadí,
kdo Ti poradí?
Když do světa křičíš
něco o svědomí,
jen zbytky vědomí,
dívej se do tváří života,
usmívej se srdcem,
líbej svého maskota,
tak pojď sem,
když říkam krásná slova,
i když staře znějí,
s Tebou se dobře mlčí
a vidím tváře života
ve tváři zlé smrti....
Přečteno 279x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lea Aura, Romana Šamanka Ladyloba, Lota, NikitaNikaT., Psavec, Juraj Hrom, Květka Š., v.hercik, Kubino 2, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)