Jen slova
Anotace: píseň poslední....
Jen slova v hlavě zní,
dřív než se rozední,
spatříš nový den,
uteče Ti sen,
i s nadějí motýla,
jako střela zbloudilá,
čeká příští křídla,
něco dál jsi ulovila,
něco dál jsi viděla,
co se dávno nedělá,
když něco létá v náručí,
když jen slova nestačí,
něco dál jen zní,
jako píseň poslední.
Přečteno 279x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lea Aura, Romana Šamanka Ladyloba, Stoneman, NikitaNikaT., Psavec, Květka Š., Juraj Hrom, v.hercik
Komentáře (4)
Komentujících (4)