Vzpomínky
Anotace: vzpomínáme všichni...
Vzpomínky
Blízká setkání
Vždy potěší
Vzpomínky zůstanou
Nespadnou z návrší.
Schované zůstanou
V srdíčku, v chlopni
Na povrh putují,
Jen když se setmí.
V žilách pak kolují
Brní nám z toho.
Co dávno stalo se,
Nebo, „Kdo z koho!“
Co odnesl čas,
Jako by bylo včera.
Nostalgii v přístřeší
Načechrá větřík zdola.
Chmury dne všedního
Vzpomínky zaženou
Úsměvy ve tváři
Nám navždy zůstanou.
Přečteno 313x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)