Cestou bez úniku
Prechádza údolím zvädnutých ruží,
pustovník v hádankách stratený...
Bodaný v tŕňoch sklamaných duší,
topí sa v temnotách plačúcich dní...
Kde nádej uniká z pazúrov túžby,
umiera znova a stráca sny...
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: Sleepwalker, Bíša, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)