Mluvit o rtech je někdy nebezpečně hříšný... Ale co jsou to hříchy? Jen vzpomínky na krásu vzrušující minulosti. Rukama chtěla bych se dotýkat hvězd. To nejde ve skutečnosti, tak propůjčuju svoje ideály aspoň básním, kterými se občas někdo podívá do nitra dívky, která zkouší žít bez hranic... A oči? Očima se lidi dívají do duší, kde občas marně hledají sebe, ale najdou jen ztracený svět toho druhého. Očima se lidé dívají v noci na parket, aby spatřili nebe.
30.12.2006 21:59:00 | Jasmin de Paris