Anotace: (8.4.2009)
chci znát své jméno..skutečné a pravdivé...připomíná mi to odkaz dračích jezdců od Paoliniho..super básnička :)
09.06.2009 23:38:00 | urcite.me.neznas
to by mě taky zajímalo..co se tam skrývá a jeké je tvé ctěné jméno :-)
jen tak mimochodem, báseň je moc dobrá, líbí se mi obraty..
01.06.2009 10:49:00 | Lady Carmila
vyskoč za ním a v tom nejkrásnějším z nových světů ti ho podám s úsměvem na tváři :)
... působivá, divotvorná báseň, je to taková reflexe toho, co teď vidím i já...
31.05.2009 17:14:00 | Patěnka