Čekárna
Čerstvý pot namotaný do šusťákoviny
Vytváří směs nádechů
Ohlušujících vůní, co cestu
Si razí
Spáry mezi oranžovými kachličkami
Pátrání po zdroji
Končí uvnitř vteřin
Dva metry napravo
V muži, co obličej protáh
A otírá to zlo
Dál stékající po nosu
Plné dlaně nepitné vody
Utírá do kapes u kalhot
Je posedlý, protože zapomněl
Čím je proklet
Zuří a pěstuje
Pocit zadostiučinění
Dříve, než vstane a odejde
Objedná se na další termín
Komentáře (0)