V igelitu
V igelitu chladné tělo,
konečky prstů štípe chlad.
Nepropustná schránka, nedobytný hrad,
chrání srdce, které žalem hřmělo.
V igelitu vyhaslý živel bez něhy,
pokořen dobou potupně se vzdal.
Místo bělma černočerný kal,
hrdě se může hlásit mezi života sběhy.
V igelitu torzo bytí,
svůj příběh si nese do věčných lovišť.
Nebo snad upadne v nemilost lidských vrakovišť?
Které zdobí pouze ironický epitaf?
Přečteno 416x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)