Kdo je tiše....
Mlčení stínu, milenci času
vidí nespočetnou krásu
s rukama v klíně
hovoří líně,
když hledají kousky něhy
v mozaice pocitu,
co objeví se pozdě,
jak loňské deště,
jako loňské sněhy,
co křičí ještě
před navraty
do všednosti
ke svému mlčícímu stínu,
který je tiše nevěrný?
Přečteno 291x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Tanzania, bejbyyyy, Hloupá Květinka, NikitaNikaT., Kars, ziriant, toužím.jít.dál, Stoneman, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)